Dag- of nachtbus tussen Amsterdam (via Rotterdam, Antwerpen, Gent, Lille) en London (met evt. aanvullend vervoer naar een andere stad in GB, zie de website voor alle mogelijkheden). NB boekingen worden afgehandeld door Flixbus.

De reis is incl. veerboot Calais-Dover (of evt. autotrein Calais-Folkstone via Eurotunnel).
Eindpunt in London: Victoria Coach Station (video)

De directe bussen vertrekken in Amsterdam (7:55 en 21:15 uur*) vanaf het Piarcoplein bij station Amsterdam Sloterdijk. Bussen met overstap (in oa Brussel) vertrekken ook van Schiphol Airport en Amsterdam Bijlmer.

De directe bussen vertrekken in Rotterdam (09:05 en 22:35 uur*) vanaf Centraal Station.
Bussen met overstap (in België) vertrekken ook vanaf Rotterdam Zuidplein.

Klik op het logo hierboven om naar de website te gaan en boek je reis (NB hierbij wordt gevraagd om paspoortgegevens). Betalen kan o.a. met iDeal, Paypal of met een creditkaart. Na betaling ontvang je direct via de site (en ook via email + evt. SMS) je reservering. Uitprinten of laden in Smartphone !

In Nederland toon je je reservering + paspoort aan de chauffeur, reizend vanaf London toon je deze documenten in Victoria Coach Station bij de Megabus-balie (gevestigd nabij platform 19 en 20) en ontvang je vervolgens een instapkaart.

In de bus bevindt zich een toilet. Roken is verboden. Tijdens de overtocht met de veerboot (duur ca 1,5 tot 2 uur) is de bus niet toegankelijk. Op de boot zijn faciliteiten als restaurant, bar, winkel etc. dag en nacht beschikbaar.

Totale reistijd Amsterdam - London: 11 uur + 15 minuten (directe bus)


NB Er rijdt ook een dag- of nachtbus tussen Keulen (via Brussel, Gent) en Londen.
Bussen naar London vertrekken in Brussel (14:00 en 23:55 uur*) vanaf Rue du Progrès, nabij Station Gare du Nord.

Voor antwoord op veelgestelde vragen zie de FAQ op de Flixbus website:Goede reis !


* Check de Flixbus-website voor de meest actuele informatie, exacte tijden en evt. wijzigingen

laatste update: 15-09-2018